Prezenta pe piata romaneasca din 1994, firma PRAKT si-a bazat activitatea pe profesionalism si parteneriat in relatia cu furnizorii si beneficiarii echipamentelor ofertate, fiind importator unic in Romania al unor cunoscute marci de pe piata utilajelor de constructii. Principalul obiectiv al intregii echipe a fost gasirea in permanenta a celor mai noi solutii in ceea ce priveste oferta de echipamente.

In acest sens compania si-a divizat activitatea inca din 2003 in 5 divizii, fiecare raspunzind cererilor dintr-un anume sector de activitate:

  • divizia betoane
  • divizia utilaje si echipamente
  • divizia generatoare
  • divizia automatizari
  • divizia de service, care practic le deserveste pe cele anterioare.

In decursul celor 20 de ani de existenta am acumulat experienta necesara, astfel incat sa putem in orice moment sa va oferim solutiile cele mai avantajoase din punct de vedere tehnic si economic pentru dvs.

Oferim gratuit consultanta tehnica si consultanta pentru dezvoltarea unui plan de afaceri tuturor celor interesati de produsele noastre.
Noi nu vindem doar echipamente. Noi furnizam idei si solutii viabile pentru nevoile dvs.

Echipamentele si utilaje comercializate de firma noastra in Romania sunt fabricate in totalitate in UE, respectand  toate standardele de calitate si conformitate europene si reprezinta varfurile de inovatie si nivel tehnologic din domeniile respective.

Producatorii ale caror interese le reprezentam in mod exclusiv, se fac remarcati in plan european si mondial prin traditie indelungata, experienta si consecventa.

Nume precum MEP Group, Imer Group, Turbosol, Mosa, Faac, Tecnocom reprezinta in sine o garantie de fiabilitate, complexitate tehnologica si inalta productivitate.

Asiguram contractual interventia echipelor de service in perioada de garantie si postgarantie in maximum 24 de ore de la solicitare.
Detinem un important stoc de piese de schimb, consumabile si accesorii pentru fiecare gama de produse comercializate.
Echipa de service este compusa din ingineri si tehnicieni specializati la fabricile producatorilor si pot asigura cu succes interventii rapide in orice zona a tarii.

Asiguram garantie tuturor pieselor de schimb si serviciilor de manopera executate.
Toate echipamentele si utilaje comercializate de catre firma noastra, beneficiaza de montaj, instalare, punere in functiune si instruirea personalului de exploatare gratuite.