Hidroizolația PVC este recomandată în special pentru zona industrială unde este nevoie de o etanșeizare mai mult decât perfectă pentru o impermeabilizare sigură. Membrana PVC se fixează mecanic și apoi prin termosudare (lipire cu aer cald), formând legături omogene, de capacitate portantă ridicată. Membrana PVC este rezistentă la razele ultraviolete și la atacul oricărui organism biologic: fungii, spori, bacterii etc. Hidroizolațiile PVC sunt preferate pentru suprafețele care trebuie menținute curate și ferite de orice deteriorare biologică, oferind o impermeabilizare de calitate, rezistentă la microorganisme și la intemperii.

Hidroizolația PVC este poate cea mai bună soluție pentru suprafețele care necesită un nivel înalt de igienă, materialul fiind certificat în conformitate cu normele aplicabile. Rezistența membranei PVC la îmbătrânire este remarcabilă și, până în prezent, nu s-au cunoscut probleme majore care să ducă la probleme în perioade scurte de timp de la instalare. Pe lângă acest lucru, materialul PVC utilizat pentru hidroizolații prezintă o rezistență mecanică ridicată dar și la temperaturi extreme. Pe lângă acest lucru, un alt avantaj pe care îl oferă aceste hidroizolații PVC este aceea că oferă o permeabilitate sporită la difuzarea vaporilor de apă iar în acest mod suprafețele pot să respire.

Echipa noastră oferă execuții de calitate în hidroizolațiile PVC, cu personal instruit în domeniu și tehnologii de ultimă oră, care asigură o durabilitate crescută. Acest tip de hidroizolații se folosește în special în aplicații industriale, astfel că, dacă aveți nevoie de o impermeabilizare sigură și de durată, apelați cu încredere la compania DRAFT CONSTRUCT SRL.

Mai jos se regăsesc diferite stratigrafii ale unor terase hidroizolate cu PVC. În funcțiile de cerințele clientului și de necesitatea abordării anumitor soluții, stratigrafia poate varia în funcție de acestea.