Terasele sunt cele mai expuse intemperiilor de aceea hidroizolațiile pentru terase trebuie sa fie realizare corespunzător. Acest lucru presupune următoarele:
  • Soluția tehnică trebuie să confere cea mai eficientă metodă de izolare,
  • Profesionalismul echipei de ingineri și montatori
  • Calitatea materialelor utilizate superioare din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Dacă aceste lucruri sunt îndeplinite, lucrările de hidroizolații la terase circulabile vor permite impermeabilizarea ireproșabilă a construcțiilor.

Prin lucrările complexe executate de echipa noastră de profesioniști se obține o impermeabilizare perfectă a terasei circulabile. S.C. DRAFT CONSTRUCT S.R.L. asigură lucrări care includ scurgerea optimă a apei prin instalarea unor sisteme eficiente de scurgere.

În general, lucrările de hidroizolații terase sunt realizate toamna întrucât este important ca materialele să nu fie expuse la temperaturi scăzute sau ridicate (membranele bituminoase devin rigide la temperature scăzute).

Procedura de acoperire a teraselor cu membrane bituminoase reprezintă o soluție trainică realizată prin aplicarea termosudabilă (la flacără sau la cald) a membranei monostrat sau dublustrat. Membranele bituminoase împiedică infiltrarea apei in elementele clădirii si protejează de expunerea la mucegai, igrasie si împotriva avariilor.

Mai jos se regăsește o secțiune printr-o terasă circulabilă termo-hidroizolată

h

Garanție 10 ani