Renovările necesită specialiști. Deja de la analiza stării acoperișului este cerută multă experientă și expertiză. În teorie, este necesar ca lucrările de hidroizolații să fie realizate de la bun început, după finalizarea construcției pentru a preveni eventuale infiltrații. Totodată, în cazul unor lucrări de refacere sau reparare a hidroizolațiilor vechi, se decopertează stratul superior pentru a pregăti aplicarea unui nou strat.

Într-o primă fază, se constată gradul de afectare al hidroizolațiilor în urmă decopertării și în funcție de gradul de infiltrație se adoptă soluțiile pentru remedierea problemelor. Este, totuși, dificil să determinăm zonele afectate, iar pentru a realiza lucrări de calitate, este necesar să avem în vedere toate zonele acoperișului.

Dificultatea lucrărilor de refacere a hidroizolațiilor teraselor diferă de la o construcție la alta și din acest motiv echipa noastră face constatările la fața locului pentru a putea crea un plan fezabil și pentru a adopta soluția tehnică conformă și corectă, realizabilă într-un timp cât mai scurt.

Profesionalismul și experiența noastră garantează lucrări de înaltă calitate care satisface orice așteptare a clienților noștri pe termen lung.
Mai jos se regăsește o secțiune printr-o terasă refăcută cu și fără integrare termică.

Refacere hidroizolație existentă cu integrare termică

h

Refacere hidroizolație existentă fără integrare termică

h

Membrane bituminoase existente pe beton monolitic

h