AquaSystem este o companie romaneasca, infiintata in anul 1992, cu capital integral privat, specializata in productia si montarea sistemelor de tamplarie din AL-PVC, pereti cortina, fatade ventilate precum si in proiectarea , executia si montarea sistemelor de invelitori faltuite,  a comertului si a productiei de tabla, sisteme pluviale complete, profile de table si accesorii. Divizia Constructii, Divizia Metal si Divizia Lemn sunt cele trei directii ale companiei, reusind astfel sa acopere o gama larga de produse si servicii, la cel mai inalt nivel.

AquaSystem asigura o calitate garantata prin utilizarea unor tehnologii de ultima generatie pentru transformarea materialelor din forma bruta in forma finite, executarea profilelor speciale si atipice, venind astfel in intampinarea echipelor de montatori specializati pentru realizarea unui montaj perfect.

Activitatea de peste 20 ani in domeniul constructiilor face din echipa AquaSystem partenerul de incredere atat pentru proiecte de mare anvergura – hoteluri, centre de afaceri, bazine olimpice, cat si pentru proiectele mici, dar la fel de importante. Marile proiecte de constructii ( infrastructura sau constructii civile si industriale ) precum autostrada Lugoj-Deva (tronson1), Hotel Vega, sediul U Petrom, sediul Martelli, restaurantele McDonalds , sediul General Membrane Romania atesta experienta si calitatea lucrarilor noastre.

Echipa de vanzari, cat si departamentul tehnic raspund prompt oricaror solicitari, oriunde in tara; cu aceeasi promptitudine ne ocupam si de cerintele clientilor, livram din stoc direct in santier, oriunde ar fi el, chiar a doua zi de la lansarea comenzii!