Hilti este furnizorul unor soluţii de înaltă tehnologie pentru industria internaţională a construcţiilor, oferind partenerilor : soluţii inovatoare, sisteme şi servicii cu o valoare adăugată excepţională. Grupul Hilti are aproximativ 21.000 de angajaţi, în peste 120 de ţări din întreaga lume. Compania promovează o cultură organizaţională bazată pe integritate, muncă în echipă, angajament şi curajul de a îmbrăţişa schimbarea.

În România, echipa Hilti are peste 80 de angajați de înaltă calificare în vânzări, inginerie, marketing și alte domenii, care lucrează împreună pentru a ajuta profesioniștii din construcții să îsi desfășoare activitatea pe șantiere mai repede, mai sigur și mai productiv. Mai mult de jumătate din membrii echipei noastre au contact direct cu clienții noștri.

Companiile cu activități în construcții generale, construcții civile, energie, instalații mecanice, instalații electrice, oțel și metal, finisări interioare, antifoc și alte domenii de activitate vor găsi la Hilti cel mai potrivit furnizor cu o mare varietate de produse și servicii concepute să se potrivească aplicațiilor acestora.