Rompetrol este cel mai cunoscut brand al KMG International sub care operam activitatile si operatiunile de distribuție a carburantilor de calitate in Romania, Moldova, Bulgaria, Georgia si Franta.

Succesului brandului este datorat si extinderii internationale, celor 4 decenii de expertiza in explorare si productie, modernitatii rafinariei Petromodia, una dintre cele mai importante de la malul Marii Negre.

Rompetrol este o sursa inepuizabila de energie, care porneste de la extractia si productia titeiului, continuandu-se cu rafinarea si transformarea acestuia in produse de cea mai buna calitate, distribuite in stațiile noastre premium, concepute modern si gandite pana la cel mai mic detaliu.

Este energia profesionistilor din spatele marcii Rompetrol, ce isi urmeaza valorile si ambitia de a fi din ce in ce mai bun si a ajunge tot mai departe.

Rompetrol inseamna  calitate la cele mai inalte standarde, realizata cu tehnologie de varf si se regaseste in gama de carburant de calitate, cele peste 1000 de statii de distributie a carburantilor din 5 tari, sistemul unic de plata la pompa si cea mai mare retea de GPL din Romania.