Puţine industrii sunt mai complexe şi mai competitive decât cea a construcţiilor.  Fie că vă ocupaţi de construirea de clădiri sau infrastructură, fie de ambele, sunteţi de acord că orice construcţie la scară mare reprezintă o combinaţie de multe proiecte mai mici, numai acest lucru necesitând o coordonare de excepţie.

Planificare

O planificare eficientă este o parte esenţială din procesul de management al proiectului în curs. Impactul asupra mediului pe care îl are un proiect, planificarea sa, bugetul, siguranţa şantierului, disponibilitatea şi oferirea de materiale, personal şi logistică de calitate, precum şi neplăcerile create publicului larg, conformitatea cu standardele locale şi naţionale – trebuie să se ţină cont de toate aceste aspecte şi de nenumărate altele.

Înţelegere şi creare de soluţii pe baza unor servicii dovedite în practică

Considerăm că este esenţial să înţelegem nevoile companiei şi ale proiectului dumneavoastră pentru a determina modul în care putem să conferim valoare adăugată proiectelor dumneavoastră de construcţii. Datorită experienţei noastre îndelungate şi a cunoaşterii aprofundate în domeniul construcţiilor şi proiectării aferente, dispunem de o gamă cuprinzătoare de servicii care asigură soluţii complete pentru proiectele dumneavoastră în timp util, respectând totodată bugetul, condiţiile de siguranţă şi cerinţele dumneavoastră. Puteţi folosi serviciile noastre specializate în mod independent sau integrându-le în procedurile dumneavoastră deja existente. Însă, după cum bine ştiţi, uneori e mai rentabil să subcontractaţi în întregime anumite servicii.

Implicare în ciclul de viaţă al proiectului încă din primele faze

Vă putem ajuta chiar de la lansarea proiectului. SGS  poate efectua studii de fezabilitate structurală şi de evaluare şi management al riscurilor. Utilizaţi serviciile noastre geotehnice şi serviciile de mediu înainte de începerea construcţiei.

Sigur ştiţi ce materiale folosiţi?

Dispunem şi de o gamă de servicii consacrate numai materialelor: analiză chimică şi fizică a durabilităţii materialelor şi certificarea materialelor. De exemplu, chiar dacă un produs indică pe etichetă conformitatea cu un anumit standard, de unde ştiţi că el îl şi respectă cu adevărat? Noi vă putem spune.

Ştiţi unde sunt activele dumneavoastră?

Şi asta nu e tot.  O altă serie de servicii pentru construcţii vizează echipamentele, uneltele şi utilajele utilizate pe şantier. Noi folosim sistemul de management al activelor AHEAD pentru a vă ajuta să ţineţi evidenţa utilajelor şi a altor active. În plus, dacă achiziţionaţi sau vindeţi utilaje, putem certifica produsele noi şi uzate – de la pickhammere la basculante.

Achiziţiile globale presupun un management global al lanţului de aprovizionare

Puteţi avea încredere că SGS, prin serviciile de management al lanţului de aprovizionare, va verifica furnizorii şi materialele la sursă.

Asistenţă pe întregul ciclu de viaţă al proiectului

SGS poate să se ocupe chiar şi de managementul tuturor unităţilor dumneavoastră, de managementul deşeurilor şi de inspecţii – până la auditurile energetice certificabile – odată ce clădirea sau infrastructura sunt finalizate.