Prezenta activ pe piaţa sculelor din 1995, firma TRITON SRL se străduieste permanent să urce în topul furnizorilor de profil din ţară.

Poziţia fruntaşă deţinută la ora actuală se datorează seriozităţii şi competenţei echipei de vânzări, relaţiilor de bună colaborare cu clienţii, sprijinului constant al furnizorilor şi nu în ultimul rând diversităţii ofertei. Activitatea firmei îmbină toate elementele necesare satisfacerii nevoilor clienților: consultanță, vânzare, service garanție si post-garanție, închirieri.

Ne străduim să îmbinăm armonios calitatea de top a produselor cu servicii pe măsură, clienţii noştri beneficiind de consultanţă de specialitate, servicii optime de transport, livrare şi punere în funcţiune, service în garanţie şi post-garanţie la cel mai înalt standard. Calitatea serviciilor oferite este confirmată si de certificarea SR EN ISO 9001:2001 obţinută în anul 2007.

Existăm datorită clienţilor noştri şi prin urmare nu suntem niciodată prea ocupaţi pentru a le înţelege şi satisface cerinţele; ne respectăm întotdeaua promisiunile faţă de clienţi. Tot ceea ce facem stă sub semnul calităţii, consecvenţei, dinamismului, deschiderii faţă de noutăţi, grijii faţă de client. Ne străduim să ne dezvoltăm şi perfecţionăm continutul pentru a putea oferii produsele şi serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

Pentru că numai un produs de calitate poate duce la obţinerea unor rezultate de calitate…