Obiectivul principal al V.D.T CONSTRUCT IMPEX este de a oferi servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile.

V.D.T. CONSTRUCT IMPEX vă oferă posibilitatea să beneficiați de servicii complexe și de înaltă calitate, puse la dispoziție de o echipă de specialiști cu experiență îndelungată în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Compania se angajează într-un proces de dezvoltare dinamică, focalizat pe construirea unui sistem care să producă  pe termen lung solutii prompte, adaptate nevoilor clienților.

Pasiunea noastră pentru domeniul construcțiilor ne-a ajutat ca astăzi să deținem un renume răsunător în rândul colaboratorilor noștri. Specificul companiei constă în capacitatea de a întelege prin relația cu clientul, nu un contact rigid finalizat printr-un act de vânzare-cumpărare a unui pachet de servicii/mărfuri, ci o permanentă interfațare constructivă, care transformă partenerii în prieteni și colegi de drum, pe o perioada îndelungată.